Austrotherm AT-N100 terhelhető hőszigetelő lemez
2020. november 09. írta: Tuzépker

Austrotherm AT-N100 terhelhető hőszigetelő lemez

Az AT-N100 anyagot olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel, így például lapostetők, padlók hőszigetelése, födémek, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható.

Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek az AT-N100 anyagból.

Az AT-N100 anyagot olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel, így például lapostetők, padlók hőszigetelése, födémek, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek az AT-N100 anyagból.

  • terhelhető
  • lapostetők, padlók hőszigetelése
  • födémek, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható

Az Austrotherm polisztirol termékei hozzásegítenek minket abban, hogy környezettudatos épületeinkkel megvédjük bolygónk klímáját és hogy fenntartható jövőt építhessünk. A hatékony hőszigeteléssel nem csak a természetnek, hanem pénztárcánknak is segítünk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve arról, hogy otthonunk mindig komfortos marad.

Alkalmazás
  • egyenes rétegrend
  • padlás hőszigetelése
  • lejtéskorrekció
  • talajon fekvő padló
  • emeletközi födém
  • padló szigetelés
  • padlófűtés
  • lejtésképzés
Tulajdonságok
  • terhelhető
  • kiváló hőszigetelő képesség
  • ökológiailag kedvező
  • nedvességre nem érzékeny
alakváltozás [%] ≤5
deklarált hővezetési tényező (λD) [W/m·K] 0,038
élképzés egyenes, lépcsős, csaphornyos
hajlítószilárdság [kPa] ≥150
hővezetési tényező (λ) [W/m·K] 0,037
méretállandóság meghatározott hőmérsékleten (DS(T+)) [%] ±0,5
méretek, A×B [mm] 1000x500; 1000x1000; 1000x2000
méret - vastagság [mm] 10; 20; 30; 40; 50; 60; 70; 80
100; 120; 140; 160; 180; 200
nyomófeszültség 10% alakváltozásnál (σ10, CS(10)) [kPa] ≥100
páradiffúziós ellenállási szám (μ) 30-70
páradiffúziós tényező (δ) 0,024-0,010
tűzvédelmi osztály E

 

süti beállítások módosítása